Miercuri, 18 Iulie 2018 18:06

Primarul Adrian Dobre reclamă calitatea proastă a marcajelor rutiere și cere refacerea lor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marcajele rutiere au devenit iar subiect de discordie în administraţia ploieşteană. După ce o comisie a primăriei, constituită în special din angajaţi ai Direcţiei Tehnic Investiţii, a dat aviz pentru o serie de lucrări executate de operator, primarul a cerut refacerea mai multor lucrări, reclamând calitatea proastă a marcajelor. Este vorba de marcaje executate cu vopseluri acrilice care s-au estompat în  mai puţin de 3 luni de la aplicare.

„Noi nu discutăm de fisuri şi alte aspecte. La ultima şedinţă operativă care a avut loc în data de 9 iulie, s-a ridicat această problemă a verificării lucrărilor făcute de către operatorul respectiv. Sunt foarte multe marcaje realizate şi care în momentul de faţă nu se mai disting. Am şi câteva fotografii. Chiar dacă dacă există o comisie care încheie un proces verbal de recepţie la finalizarea lucrării, eu sunt cel care semnează aceste facturi pentru «bun de plată». Mi se pare normal să pot să mai fac o verificare, să văd dacă lucrurile sunt aşa cum trebuie. Aşa cum am făcut la operatorul care repară şi modernizează drumurile, aşa s-a întâmplat şi aici. De ce oare operatorul economic a refăcut macajele aseară?! Vedeţi strada Democraţiei, capătul liniei de tramvai 101. A fost revopsit aseară. Am solicitat refacerea acelor lucrări executate de operatorul respectiv. Acolo unde am constat că nici după 3 luni, marcajele respective sunt aproape şterse, am considerat că trebuie refăcute marcajele respective.  

Contractul a fost semnat anul trecut în luna august cu asocierea de firme SC Vesta Investment SRL, lider, alături de SC Industrie Mică SA, SC Maxidesign și SC Sual Man SRL.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.