Miercuri, 08 August 2018 17:06

Primarul Adrian Dobre a semnat contractul pentru livrarea primelor 10 autobuze

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Adrian Dobre a semnat contractul cu reprezentanţii companiei BMC TRUCK & BUS SRL  pentru livrarea primului lot de 10 autobuze care vor intra în exploatarea TCE.

Este vorba despre un contract subsecvent în valoare de 7,6 milioane lei, fără TVA, care se referă la un prim lot de 10 autobuze diesel EuroVI, dintr-un total de 50. Plata se va derula eşalonat pe o durată de doi ani.

Termenul de furnizare a autobuzelor din acest prim lot este de maxim 125 de zile, dar reprezentanţii BMC speră ca în termen de 3 luni cele 10 autobuze să fie livrate Ploieştiului.

Valoarea totală pentru cele 50 de autobuze este de 38.282.325 lei fără TVA.

Reprezentanţii companiei au adus şi un autobuz de prezentare identic cu cele pe care le va primi Ploieştiul. Este vorba de un autobuz cu podea joasă, suspensii reglabile care permit coborârea pragului în staţii. Autovehiculul are o capacitate de acomodare a 110 călători, dintre care 28 sunt pe scaune. Dintre dotări nu lipsesc sistemul de aer condiţionat şi rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi.

Autobuzul Euro Bus Diamond este echipat cu motor Mercedes Benz EURO VI de ultima generație.  Motoarele diesel Euro VI dezvoltă aproape 300 CP.

Concepţia autobuzului este românească, cu excepţia motorului, cutiei de viteze şi cablaje.

 

 

 

           

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.