Vineri, 14 Septembrie 2018 13:13

Angajaţii Primăriei Ploieşti nu vor mai avea acces în Palatul Administrativ pe la intrăile A şi B

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De săptămâna viitoare se schimbă regulile de acces în Casa Albă din Ploieşti, sediul administraţiei publice locale şi judeţene. Clădirea, deţinută şi administrată de Consiliul Judeţean, a beneficiat recent de un proiect de creştere a gradului de siguranţă, care a presupus montarea unor camere de supraveghere şi apoi a unor turnicheţi şi instalarea unor sisteme care vor permite deblocarea uşilor doar cu ajutorul cartelelor magnetice. În acest context, conducerea instituţiei a anunţat şi reguli noi privind circulaţia salariaţilor şi a vizitatorilor prin clădire.

Potrivit unui anunţ afişat de reprezentanţii CJ Prahova, începând din data de 20 septembrie 2018 se vor modifica regulile de acces. Sunt vizate intrările A, B, C, G şi H, în condiţiile în care D şi F sunt blocate, iar E e folosită doar în momentul organizării unor evenimente de amploare la Sala Europa. Intrarea principală, cea din faţa clădirii, va putea fi folosită doar de către preşedintele, vicepreşedinţii, administratorul public şi secretarul Consiliului Judeţean, prefectul, subprefectul şi directorul Cancelariei, primarul, viceprimarii, administratorul public şi secretarul Ploieştiului, consilierii judeţeni şi locali şi demnitarii, reprezentanţii unor delegaţii oficiale, primarii, viceprimarii sau conducătorii unor instituţii descentralizate care vin în vizită în Palatul Administrativ. Una dintre cele mai importante modificări aduse de noile reguli este că, de săptămâna viitoare, angajaţii Primăriei Ploieşti nu vor mai avea oficial voie să utilizeze intrarea B a clădirii, de altfel cea mai tranzitată până acum.

Deşi, în linii mari, această măsură nu este neapărat de interes pentru persoanele din afara Palatului Administrativ, ea este de natură să semnaleze sau eventual să alimenteze o posibilă tensiune între conducerile celor două instituţii, ceea ce, în teorie, ar putea avea efecte mult mai mari decât se bănuia iniţial asupra unor proiecte sau colaborări în domenii mult mai vizibile şi importante. Oricare ar fi fost motivul pentru care s-a decis schimbarea modalităţii de acces pentru angajaţii din Primăria Ploieşti, aceştia nu vor avea prea mult timă să stea supăraţi, în condiţiile în care reprezentanţii instituţiei au anunţat de câteva luni că intenţionează să mute sediul administraţiei locale în fosta clădire Petrom situată în vecinătatea Casei de Cultură a Sindicatelor.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Turnicheţi la intrarea în Palatul Administrativ din Ploieşti

PAMFLET: S-a aflat adevărul! Turnicheţii din Palatul Administrativ n-au fost montaţi ca să nu intre străinii, ci să nu mai iasă angajaţii

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.