Joi, 08 Noiembrie 2018 11:08

Lucrări de reparații, în Ploiești, pe strada Anul 1848

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Ploiești a anunțat că, începând de joi, 8 noiembrie, sunt executate lucrări de întreținere/reparații – asfaltare pe strada Anul 1848.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Strada 1948 se formează în zona sediului IJP Prahova și face legătura între zona Democrației (Piața Anton) și Bulevardul Independenței, pe lângă sediul Conpet.

Carosabilul era într-o stare avansată de degradare, dar și mai rău arată trotuarele de pe acest tronson, pe unele porțiuni fiind pur și simplu impracticabile chiar și de un pieton obișnuit, ca să nu mai vorbim, de exemplu, despre o persoană cu dificultăți în deplasare sau mămicile cu cărucioare de copii.

Sursa foto: Google Street View

   

1 comentariu

  • Link la comentariu Paul Șillo Joi, 08 Noiembrie 2018 13:42 postat de Paul Șillo

    Trebuia mai de mult dar niciodată nu este prea târziu...

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.