• Urmariti noutatile pe Facebook
  • Urmariti noutatile pe Twitter
  • Urmariti noutatile prin RSS
  • Urmariti noutatile prin Google Plus
Telegrama.ro

Conpet Ploieşti. Lucian Rădulescu a revenit în fotbal

Ian 17, 2014Scris de  Ionel luţan
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După două amânări, ieri a avut loc primul antrenament din 2014 al grupării de la Strejnic. Cea mai importantă noutate este numirea lui Lucian Rădulescu în funcţia de manager general. Conpet şi-a reluat, ieri, pregătirile, după ce antrenorul Florin Pârvu a fost nevoit, din motive obiective, să amâne în două rânduri reunirea grupării pe care o antrenează. Discuţiile care s-au purtat, zi de zi, atât cu reprezentanţii societăţii patronatoare dar şi cu câţiva oameni din mediul privat dispuşi să se implice, financiar, la Conpet par să fi dat roadele scontate. Astfel, divizionara C a primit asigurări că lucrurile se vor regla şi nu vor mai fi probleme legate de susţinerea grupării. Sub aceste auspicii a condus Florin Pârvu, ieri, primul antrenament al Conpetului din acest an. Un prim meci amical cert a fost stabilit pentru data de 1 februarie şi se va desfăşura în compania divizionarei secunde Unirea Tărlungeni.

La nivelul stafului, Conpet începe anul 2014 cu Lucian Rădulescu în funcţia de manager general. Modificarea organigramei clubului a fost aprobată cu unanimitate de voturi de Consiliul de Administraţie, iar Rădulescu revine astfel în fotbal, după ce a deţinut funcţii de conducere la Petrolul Ploieşti, FC Vaslui şi Chimia Brazi.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, printre cei noi s-a aflat şi Sorin Ciobanu, fundaşul crescut la Petrolul şi scăpat, în sfârşit, din „cuşca” de la Sportul Studenţesc. El a venit liber de contract, după ce şi-a câştigat acest drept în instanţă.

La capitolul plecări este sigură despărţirea de Abba, căruia îi expiră paşaportul, în timp ce Manea se află în vizorul echipei Dinamo, iar Muşea este dorit la Unirea Slobozia.

 Jucătorii de la Conpet se vor antrena la baza de la Strejnic, tot aici urmând să efectueze şi un stagiu centralizat. Echipa antrenată de Florin Pârvu va disputa mai multe jocuri de verificare, printre adversare fiind Flacăra Moreni, CS Blejoi sau echipa de junior mari ai Astrei.

 Lotul de la reunire:

 Nedelcovici, Ene, Marinică (Petrolistul Boldeşti) – portari

Constantin, Oae, D. Badea, Ştefan, Stanca, Olteanu, Cocoş, Al. Costache (Avântul Măneciu), S. Ciobanu (Sportul Studenţesc), Căpălău, C. Munteanu, Herea, Slobozeanu, I. Maria, Ruptureanu, Ţugui, Doncilă (Astra), Anghel, Iancu, Mihăilă, Dr. Gheorghe, C. Nica (Intersport),  Abba, Tudorache (CSO Plopeni).

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.Newsletter

chei
artsoft
Happydental.ro
cj

Horoscop

AdMina
montplast

Curs valutar BNR

State flagEUR 4.4242 RON
State flagUSD 4.0876 RON

Valabil la data: 27-03-2015
fonduri
oyl company
event
kiss fm
logomail
Tehcomobil
GRAL MEDICAL
integrameonline
HomeTop of Page
Concursurile de admitere la clasa a V-a, interzise în mai multe școli