Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Telegrama de Prahova” pune la bătaie un echipament complet şi o minge de fotbal pentru microbiştii înfocaţi. Alege-ţi echipa favorită la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia şi, dacă echipa ta câştigă turneul, „Telegrama” te premiază.

Cum se desfăşoară concursul:

Intră pe www.telegrama.ro, la secţiunea „CONCURSURI”, concursul „Mondialul premiilor Telegrama” şi lasă un comentariu cu numele ţării pe care o susţii la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia. Înregistrează-ţi numele şi adresa de email în căsuţele corespunzătoare.

Dacă echipa pe care ai susţinut-o câştigă turneul, intri în tragerea la sorţi pentru un set de echipament (tricou, şort, jambiere) şi o minge de fotbal. Premiile sunt oferite de Zen Sport SRL, producător de articole sportive.

Înscrierile în concurs se pot face până la data de 7 iulie 2014 inclusiv. De pe o adresă de email poate fi înscrisă o singură echipă favorită.

Tragerea la sorţi a câştigătorului se va face în data de 14 iulie 2014. Câştigătorul va fi anunţat în data de 15 iulie 2014 în ediţia tipărită „Telegrama de Prahova” şi pe www.telegrama.ro.

Premiul se ridică de la sediul redacţiei: Ploieşti, Str. Unirii nr. 6 (clădirea Casa Modei), etaj 3. Tel: 0344/145.736. Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă comentariul tău în secţiunea de mai jos!