Joi, 02 Noiembrie 2017 07:05

FESTIVALUL de TEATRU "Toma Caragiu" - Florin Piersic jr. vine diseară, la Ploiești, cu "O mie de motive"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se anunță din nou o seară plină, pe scena Festivalului de Teatru "Toma Caragiu". Tonul este dat, de la ora 18.30, de Florin Piersic jr, care vine la Ploiești cu "O mie de motive", o piesă după “Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan. "Un spectacol despre cât suntem dispuşi să facem pentru cei pe care îi iubim. «O mie de motive» spune povestea unui om care în diferite etape ale vieţii caută lucrurile frumoase din oameni şi din tot ce-l înconjoară, ca să înţeleagă mai bine cine este şi ce-i cu lumea asta", spune regizorul Horia Suru.

Iar omul va fi Florin Piersic jr.: "Duncan Macmillan e pescarul care aruncă momeala. Horia Suru e scafandrul care stă la pândă şi o vede. Iar eu sunt doar un peştişor rătăcit, care pică în plasa celor doi complici. Tot ce contează e că am cel puţin o mie de motive să mă duc la teatru".

De la ora 20.30, iubitorii de teatru sunt invitați la "un spectacol provocator care răstoarnă prejudecăţile despre normalitate", despre "familie disfuncţională pusă în faţa unor situaţii normale, care reacţionează în cele mai neaşteptate moduri, amintind de comediile negre cu tot arsenalul lor de umor, satiră şi de neconvenţional". "Kimberly" este o piesă de David Lindsay-Abaire, pusă în scenă de Teatrul de Comedie, în regia Andreei Vulpe, cu Virginia Mirea, Mihaela Teleoacă, Vlad Bîrzanu, Laura Creț și Ioan Coman.

Sursa foto: teatruploiesti.ro

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.