Marți, 05 Decembrie 2017 07:05

Nu te poţi numi licean dacă n-ai trecut pe la LicArt! Au început înscrierile la cel mai mare concurs de arte pentru liceeni

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul Nouă ne Pasă a dat startul înscrierile pentru cea de-a XVII-a ediție a LicArt, cel mai mare concurs de arte pentru liceeni, competiție coordonată de omul de cultură Radu Herjeu. "Dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1.500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câştigătorii", anunță organizatorii.

LicArt se dorește, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. Aşa că nu întârzia să devii "licartist", înscriindu-te la una sau la ambele secţiuni – Poezie şi Fotografie (categoriile alb-negru, portret şi diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei!

Înscrierile și regulamentul, AICI.

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.