Marți, 12 Decembrie 2017 05:15

Spectacol al Teatrului "Toma Caragiu", suspendat din cauza doliului național

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Teatrului "Toma Caragiu" a anunțat amânarea unui spectacol care ar fi trebuit să se joace zilele acestea, pe scena din Ploiești. Decizia a fost luată deoarece reprezentația era programată în una dintre cele trei zile în care în România va fi doliu național.

Spectacolul a fost reprogramat  pentru luna februarie cu mențiunea că persoanele care au cumpărat bilete și doresc să le returneze o pot face, la Agenția de bilete a teatrului.

"Ca urmare a hotararii de Guvern privind declararea zilelor de 14, 15 si 16 decembrie zile de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, va anuntam ca spectacolul «CE VOR FETELE», programat sambata, 16 decembrie 2017, de la ora 18.30, se suspenda si este reprogramat in data de 9 februarie 2018. Biletele deja achizitionate raman valabile pentru vizionarea spectacolului in data de 9 februarie 2018 sau contravaloarea lor va poate fi restituita la cerere de la Agentia de bilete a Teatrului. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631. Va multumim pentru intelegere!", a transmis conducerea instituției de cultură.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.