Joi, 01 Februarie 2018 13:15

Cel mai nou spectacol al Teatrului "Toma Caragiu" nu poate fi jucat nici în perioada următoare. Mai multe reprezentații "Zaraza", amânate

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești a anunțat amânarea mai multor reprezentații programate în perioada următoare, la secția Revistă. Sunt vizate două spectacole în a căror distribuție apărea și George Frâncu, actor și șef al secției, după ce acesta a suferit un accident care îl ține o perioadă departe de scenă.

"Problemele de sănătate ale actorului George Liviu Frâncu persistă. Din acest motiv, reprezentaţiile din datele de 2, 3 şi 16 februarie ale spectacolului «Zaraza», în care deţine un rol principal, au fost suspendate.       Biletele achiziţionate pentru spectacolele din 2 şi 3 februarie rămân valabile pentru reprezentaţiile din 2 şi 3 martie. Biletele pentru reprezentaţia din 16 februarie rămân valabile pentru data de 25 februarie (dată la care spectacolul a fost reprogramat). De asemenea, lansarea cărţii «Răzvan Mazilu. De la dans la musical», ce urma să aibă loc la finalul reprezentaţiilor din acest sfârşit de săptămână, va fi reprogramată pentru datele de 2 şi 3 martie", au precizat reprezentanții teatrului ploieștean.

Și reprezentația de joi, 25 ianuarie, a spectacolului a fost amânată.

Biletele deja achiziţionate rămân valabile pentru reprezentaţiile mai sus menţionate sau contravaloarea lor vă poate fi restituita, la cerere, de la Agenţia de bilete a Teatrului.

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631.

Problemele actorului afectează și programul spectacolului "Craca de la miezul nopții", care ar fi trebuit să se joace duminică, 11 februarie. În locul acestuia va fi pusă în scenă piesa "Ce vor fetele", cu mențiunea că persoanele care au achiziționat deja bilete pot intra la această reprezentație sau pot cere restituirea contravalorii acestora.

Sursa foto: teatruploiesti.ro

 

 

 

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.