• Urmariti noutatile pe Facebook
  • Urmariti noutatile pe Twitter
  • Urmariti noutatile prin RSS
  • Urmariti noutatile prin Google Plus
Telegrama.ro

IRIMAT CONS – proiectare, consultanţă, inginerie de TOP 10

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Absolvent al facultăţii de Construcţii Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, Florin Goruneanu a pornit pe calea spre succes din pură întâmplare, fără să-şi închipuie că drumul ales în viaţă îl va aduce acolo unde se află astăzi: în fruntea unei firme cu capital integral românesc, aflată în primele zece entităţi din ţară, în lucrări de infrastructură.

Administratorul firmei s-a perfecţionat în Luxemburg, ţară unde a făcut stagiatura. Mai apoi, drumurile carierei profesionale l-au purtat și prin Kazahstan, pentru a pune pe picioare alte proiecte de mare interes. De altfel, omul de afaceri a parcurs toate etapele până a devenit un specialist adevărat, acesta fiind proiectant, consultant şi, mai apoi, executant efectiv de lucrări complexe în domeniu.

Inginer rezident fiind, la Craiova, unde era coordonatorul unui proiect al unei echipe de diriginţi de şantier, a simţit prima dată dorinţa de a pune, singur, bazele unei afaceri. Ceea ce a început ca un vis obişnuit pentru acea vârstă s-a transformat, în cazul său, într-un proiect concret devenit, în timp, un business anvergură: IRIMAT CONS.

Prima lucrare notabilă a firmei IRIMAT CONS a fost colaborarea la extinderea şoselei Craiova-Filiaşi, de la două la patru benzi, un proiect pretenţios, dar bine documentat şi excelent pus în practică. A fost doar începutul, cel care a plasat afacerea serios pe piaţa de profil. Poziţia societăţii a fost consolidată odată cu implicarea în reabilitarea de străzi comunale, în judeţul Dolj, urmată, apoi, de un pas şi mai apăsat în domeniu, care a însemnat consolidarea unor drumuri judeţene din aceeaşi regiune, în urma unor calamităţi naturale.

Dar, de departe, lucrarea reprezetativă pentru firma lui Florin Goruneanu este, desigur, Transalpina, o şosea pe cât de nouă pe atât de spectaculoasă şi renumită, având la bază un proiect vast marca IRIMAT CONS care a însemnat o recunoaştere deplină a potenţialului echipei de profesionişti conduse de cel a cărui experienţă a fost confirmată şi prin funcţiile de conducere deţinute la stat, în acelaşi domeniu.

De altfel, iniţial, societatea îl avea angajat doar pe Florin Goruneanu, cel care a îndrăznit să pună bazele unei firme în domeniu în care patronul era, la început, omul bun la toate. Cu timpul, în urma unor selecţii riguroase, numărul angajaţilor a ajuns la 55, cu toţii deveniţi, apoi, specialişti recunoscuţi în domeniul lor. Pe unul dintre aceştia, de exemplu, cunoştinţele căpătate la IRIMAT CONS l-au ajutat să ajungă, în Australia, unul dintre specialiştii de bază în acest sector. Este doar o dovadă că IRIMAT CONS înseamnă o  corelare perfectă între oameni cu experienţă şi tineri cu mare potenţial deveniţi, şi ei, mai apoi, adevărate puncte de reper nu doar ale firmei pe care o reprezintă, ci şi în domeniul în care lucrează.

Faptul că, acum, IRIMAT CONS participă, cu succes, la alte proiecte importante în ţară, este doar recunoaşterea meritată a faptului că  experienţa şi seriozitatea echipei conduse de inginerul Florin Goruneanu reprezintă o garanţie a  calităţii lucrărilor de mare anvergură realizate, deja, şi depsre care se poate spune că modifică, încet-încet, standardele în ceea ce priveşte infrastructura din România.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.Newsletter

chei
artsoft
Happydental.ro
cj

Horoscop

AdMina
montplast

Curs valutar BNR

State flagEUR 4.4098 RON
State flagUSD 4.1115 RON

Valabil la data: 31-03-2015
fonduri
oyl company
event
kiss fm
logomail
Tehcomobil
GRAL MEDICAL
integrameonline
HomeEconomieGuvernul "reglează" controalele ANAF. Noile condițiile pentru suspendarea activității unei firmeTop of Page
Concursurile de admitere la clasa a V-a, interzise în mai multe școli