Marți, 15 Mai 2018 16:54

Tarom introduce şase zboruri internaţionale din Timişoara, Cluj, Sibiu şi Constanţa

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania Tarom anunţă că va introduce, de la 1 iulie, mai multe zboruri internaţionale directe din Timişoara, Cluj, Sibiu şi Constanţa, ca urmare a extinderii flotei.

De la 1 iulie, operatorul naţional aerian va introduce următoarele zboruri directe: Timişoara-Paris, Timişoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Timişoara-Chişinău şi Constanţa-Chişinău! Mulţumim că alegeţi TAROM! „Ceea ce ne menţine competitivi şi activi în piaţă este tocmai dorinţa de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noştri. Tarom a pregătit şase rute noi către destinaţii cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerinţelor pieţei naţionale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timişoara, Cluj, Sibiu sau Constanţa.

În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei Tarom. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinaţiilor operate de TAROM, cât şi în creşterea confortului şi varietăţii de opţiuni pentru pasagerii noştri”, a declarat Wilhelm-Werner Wolff, directorul companiei, citat de economica.net.

 Tarom a anunţat săptămâna trecută că două aeronave noi vor intra, în perioada următoare, în flota companiei. Cele două noi avioane sunt de tip Boeing 737-800 NG şi ele urmează să vină de la Malaysia Airlines. Una dintre aeronave are 5 ani vechime, iar cealaltă 4,5 ani. aeronavele vor fi operate din iunie. Aeronavele au fost achiziţionate în leasing operaţional de la compania Boeing, pentru o perioadă de şapte ani, în baza evaluării ofertelor primite din piaţă cu respectarea regulamentului privind încheierea contractelor de achiziţie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia directorului general Tarom. Aeronavele noi pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanţă maximă de 2.300 de mile nautice (4.259,6 km).

Sursa: Adevarul

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.