Miercuri, 20 Decembrie 2017 04:32

Colegiul "Virgil Madgearu" aniversează, miercuri, 143 de ani de învățământ economic prahovean

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eveniment festiv, astăzi, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti, cu prilejul aniversării a 143 de ani de învăţământ economic prahovean şi 130 de ani de la nașterea economistului român care dă numele instituţiei. La acțiune vor lua parte elevii și cadrele didactice ale instituției de învățământ, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Şcolar al Judeţului Prahova, Prefecturii Prahova, Primăriei Municipiului Ploieşti, Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, CECAR şi lansarea Centrului de Excelenţă „ARIPI” CEVM Ploieşti. Acesta este un program desfășurat la nivel judeţean în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova, care îşi propune valorificarea potenţialului uman al şcolii prin proiecte racordate la realităţile sociale, culturale şi economice folosind eficient resursele materiale şi informaţionale.

Acțiunea de miercuri este structurată pe ateșiere, care se vor derula pe teme specifice: Antreprenoriat, Șiinţe şi noile tehnologii, Cultură şi comunicare.

În 2010, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Municipiul Ploieşti a primit titlul de Şcoală Europeană, iar din 2017 este Şcoală Ambasador al Parlamentului European.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.