Joi, 13 Septembrie 2018 09:37

Aproape 300 de elevi ai Centrului Județean de Excelență vor fi premiați pentru performanțele obținute

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei mai buni elevi ai Centrului Județean de Excelență Prahova vor fi recompensați în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 28 septembrie, la Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești.

Premiile vor fi acordate pe baza punctajului calculat în funcție de rezultatele obținute de aceștia, în anul școlar trecut, la concursurile la care au participat.

Vor fi acordate, potrivit listei afișate de CJE, 40 de premii I, 32 de premii II, 82 de premii III și 119 mențiuni, pentru performanțele la concursuri organizate la diverse discipline: Informatică, Matematică, Română, Chimie, Fizică, Franceză, Biologie, Engleză, Istorie, Geografie, Biologie, Engleză, Astronomie și Logică.

Citiți și:  Centrul Județean de Excelență Prahova a început înscrierile pentru anul școlar 2018 - 2019

Din totalul de 273 de premianți, șase au între 100 și 200 de puncte, conform grilei aplicate de reprezentanții centrului. Este vorba despre Alexa Tudose (CNILC)  - 195 de puncte, Ștefan Săvulescu (CNILC) - 130 de puncte, Theodor Ștefan Cristea (CNILC) - 110 puncte, Alexandru Dobleagă (CNILC) - 110 puncte, Ștefan Țaga (CNMV) - 105 puncte, Rareș Ștefan Avram (CNILC) - 100 de puncte.

Lista completă a premianților o găsiți AICI.

Sursa foto: Facebook / Centrul Județean de Excelență Prahova

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.