Marți, 13 Februarie 2018 10:25

Andreea Cosma: Vlad Cosma nu se va prezenta la audieri, la DNA Ploiești. Fostul deputat a prezentat noi înregistrări

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fostul deputat PSD Vlad Cosma ar fi trebuit să se prezinte, marți, la DNA Ploiești, unde a fost citat în calitate de martor, într-un dosar anchetat de Direcție. Sora acestuia, Andreea Cosma, actual deputat PSD de Prahova, a anunțat, însă, că acesta nu se va prezenta, pentru că fratele ei nu  se află în țară. Ea a spus că acesta se va putea întâlni cu procurorii când revine în țară sau ar putea fi audiat prin videoconferință.

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că Vlad Cosma a fost citat să se prezinte, marţi, ca martor la sediul Parchetului pentru audieri.

O nouă înregistrare a fost prezentată marți, de Vlad Cosma. Aceasta ar fi fost făcută în sediul DNA Ploiești și ar surprinde o discuție între Cosma, Lucian Onea și Mircea Negulescu, care s-ar referi la modul în care a fost calculat prejudiciul dintr-un dosar referitor la comisioane ce ar fi fost încasate de fostul deputat și tatăl său, Mircea Cosma, fost președinte al CJ Prahova, de la drumari din județ.

Înregistrarea de luni seară poate fi văzută AICI. Ea va fi prezentată integral marți seară, de la ora 21.00, de Antena 3.

Citiți și:  REACŢIE oficială DNA Ploieşti în urma acuzaţiilor lui Vlad Cosma: Nu am falsificat niciodată probe

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.