Joi, 12 Aprilie 2018 12:16

Captură a Poliţiei Locale. Peste 500 de kilograme de PET-uri, confiscate în vestul Ploieştiului

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţii de la Poliţia Locală Ploieşti au descoperit, joi dimineaţă, o mare grămadă de deşeuri reciclabile, care fuseseră colectate ilegal de la platformele menajere din municipiu şi ar fi urmat să fie valorificate. Peste 500 de kilograme de PET-uri au fost găsite în zona Podul Înalt, în apropiere de ieşirea din municipiu spre Târgovişte, şi predate operatorului de salubritate. Poliţiştii au identificat şi persoanele care sustrăseseră deşeurile din plastic şi le-au sancţionat contravenţional.

"Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au depistat în cursul dimineții de joi, 12.04.2018, peste 500 kg peturi depozitate ilegal pe domeniul public, în apropierea conductelor de termoficare din zona Podul Înalt. Deșeurile reciclabile, colectate în mod ilegal de pe platformele gospodărești, au fost ridicate de către lucrătorii operatorului de salubritate, iar zona a fost curățată. Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform prevederilor legale în vigoare", se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Poliţia Locală Ploieşti.

Precedenta "captură" de proporţii a avut loc la mijlocul lunii martie, când poliţiştii locali descoperiseră peste o tonă şi jumătate de PET-uri, depozitate în vecinătatea terminalului de microbuze de pe strada Găgeni.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.