Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 11:36

Accident rutier la Tătărani, într-una dintre cele mai periculoase intersecţii de lângă Ploieşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cunoscută drept una dintre cele mai periculoase zone din jurul Ploieştiului din punct de vedere al incidentelor rutiere, intersecţia din faţa fostului magazin Interhome a produs un nou incident. Sâmbătă, în jurul prânzului, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune.

Accidentul s-a produs sâmbătă, la Tătărani, pe Drumul Judeţean 101D, la intersecţia cu DJ 101G, fiind raportat în jurul orei 11.00. Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, două maşini au fost implicate, accidentul producându-se, conform primelor informaţii, după ce un şofer care venea de pe drumul secundar a "forţat" intrarea, maşina sa intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe şoseaua cu prioritate.

IJP Prahova vorbeşte despre o victimă, anunţând că o persoană a fost rănită în urma impactului, fără a preciza alte detalii cu privire la starea acesteia.

Drumul Judeţean 101D asigură legătura de la ieşirea din Ploieşti către DN1, prin dreptul giratoriului din comuna Bărcăneşti, iar intersecţia din faţa fostului magazin Interhome este adesea scena unor accidente rutiere, pe fondul valorilor mari de trafic din această zonă şi al vitezei. Pentru acest tronson, conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că vrea să amenajeze în această toamnă un sens giratoriu, care ar uşura intrarea maşinilor care vin de pe drumul fără prioritate.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.