Miercuri, 16 Mai 2018 10:36

VIDEO - Șofer filmat conducând pe contrasens, în giratoriul suspendat de la Păulești

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ori inconștient, ori criminal, ori prost de-a dreptul și fără a avea vreun habar de Codul rutier. Cam astea ar fi explicațiile posibile pentru imaginile surprinse de un conducător auto, în sensul giratoriu suspendat de la Păulești, unde a fost la o clipă distanță de un impact frontal cu o mașină condusă pe contrasens! Înregistrarea făcută cu ajutorul camerei de bord a fost postată pe  rețelele de socializare, cu tot cu o captură (foto articol) în care se vede clar numărul de înmatriculare și se distinge și că în al doilea autovehicul se aflau două persoane.

Poliția nu prea mai are, așadar, multă treabă ca să dea de urma celui aflat la volanul Opelului care circula pe contrasens. De aici încolo, trebuie să stabilească pe unde s-ar încadra fapta lui.

Nu în ultimul rând, trebuie remarcat faptul că numai prezența de spirit a celui care filmat a permis evitarea unei tragedii. Și asta pentru că mașina i-a apărut în față în ultima clipă, vizibilitatea fiind oricum redusă din cauza parapetului criticat de atâtea ori. La înălțimea la care este montat, acesta nu le permite conducătorilor auto să vadă mai nimic în lateral, nici măcar când trebuie să se asigure, la intrarea în sensul giratoriu.

Sursa imagini: Facebook/ George Tragakis

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.