Miercuri, 16 Mai 2018 12:24

Femei țepuite cu mesaje în numele Sephora. Unele au dat datele cardurilor aparținând  unor cunoscuți

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Escrocii au mai dat o lovitură. Reprezentanții lanțului de magazine au postat un avertisment cu privire la mesajul fals care circulă în numele Sephora:

"Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.

Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).

Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului.

Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!"

Pentru unii, însă, este prea târziu. Pe rețelele de socializare au apărut deja mărturiilor celor care au avut încredere în această campanie falsă și care acum vor să știe ce urmări poate avea faptul că au dat datele unor card. Unii păcăliți au mărturisit chiar că au oferit datele cardurilor altor persoane, cum ar fi al soțului sau al unor cunoscuți.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.