Marți, 06 Martie 2018 10:49

Un tânăr din Marea Britanie își vinde Jaguarul cu 20 de lire sterline. Care este condiția pe care trebuie să o respecte cumpărătorul

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ed Bezzant, un om de afaceri prosper din Chelsea, a anunţat pe Instagram că organizează o tombolă cu 2.500 de bilete la preţul de 20 de lire sterline, iar câştigătorul va primi maşina sa: un Porsche Cayman, al cărui preţ este de aproximativ 42.000 de lire.

Dacă reuşea să vândă toate biletele, bărbatul câştiga  50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decât preţul unui Cayman 718 nou-nouţ, ultima ediţie. A reuşit să vândă aproape 2300 de bilete şi a luat 46.000 de lire sterline. Iar acum vrea să repete figura, sperând ca astfel să obțină bani frumoși pe jaguarul pe care îl scoate de această dată la vânzare.

„Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteţi cumpăra câte bilete doriţi, iar confirmările şi modalităţile de plată le veţi primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a postat tânărul pe Instagram.

Tânărul vinde acum 3.000 de bilete la 20 de lire. În total, acestea i-ar putea aduce 60.000 de lire sterline. Există și o nouă condiţie: după ce biletul câştigător este extras, Bezzant îl va contacta pe norocos apoi îl va pune să-l găsească pe "Wally" într-o imagine "Wheres Wally" şi are doar 60 de secunde la dispoziţie pentru a-l găsi. Dacă nu reuşeşte să dea de Wally, Bezzant va extrage încă un bilet până când personajul este găsit în imagine.

Sursa: Business Magazin

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.