Sâmbătă, 12 Mai 2018 13:53

Bărbat împuşcat de propriul câine

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un american din Iowa a fost împuşcat în picior de propriul său câine care a declanşat întâmplător trăgaciul unui pistol, informează The Independent şi AFP.

Richard Remme, în vârstă de 51 de ani, din Fort Dodge, a declarat poliţiei că se juca pe canapea cu patrupedul său, Balew, pe care îl împingea din poală, iar acesta sărea înapoi. În timpul unei sărituri, câinele, o corcitură între rasele pitbull şi labrador, a dezactivat accidental siguranţa pistolului şi apoi a călcat pe trăgaci.

Arma s-a declanşat, iar glonţul l-a atins pe Remme în picior. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la spital şi a fost externat în aceeaşi zi. „Stăteam pe canapea cu câinele şi ne jucam. Eu îl împingeam, iar el sărea înapoi la mine în poală“, a povestit Remme pentru The Messenger.

„Se pare că la un moment dat a atins siguranţa, iar apoi când a sărit înapoi, una dintre labele lui a ajuns în declanşator. Câinele meu m-a împuşcat!“, a spus bărbatul.

„M-am uitat în jur să văd unde s-a dus (glonţul) şi am realizat că a ajuns în piciorul meu. Atunci am sunat la 911“, a povestit Remme. Bărbatul a adăugat că Balew s-a comportat ca un „mare laş“ şi s-a aşezat lângă el şi a plâns pentru că a crezut că a făcut ceva rău.

„N-am auzit niciodată aşa ceva“, a declarat pentru The Messenger Roger Porter, şeful poliţiei din Fort Dodge.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.