Luni, 09 Iulie 2018 12:49

VIDEO | 24 de oameni au murit şi peste 120 au fost răniţi, după ce un tren de călători a deraiat

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grav accident de tren în Turcia! 24 de oameni au murit şi peste 100 sunt răniţi, după ce un tren a deraiat în apropierea graniţei cu Grecia. Cinci vagoane ale unei garnituri în care se aflau peste 360 de pasageri au sărit de pe şine, pe o cale ferată veche din apropiere de Istanbul. Operaţiunile de salvare au continuat toată noaptea şi s-au încheiat luni dimineaţă.

Varianta oficială este că accidentul a avut loc din cauza ploilor care au provocat o alunecare de teren în zonă. Presa scrie însă că, de fapt, s-ar fi prăbuşit un pod în momentul trecerii garniturii, notează Digi 24.

Cinci vagoane ale unei garnituri în care se aflau peste 360 de pasageri au sărit de pe şine, pe o cale ferată veche din apropiere de Istanbul. Operaţiunile de salvare au continuat toată noaptea şi s-au încheiat luni dimineaţă. Bilanţul accidentului de tren de duminică a crescut la 24 de morţi. 124 de oameni au fost internaţi în spital, au anunţat autorităţile turce. Cifrele vin după ce, iniţial, se vorbea despre 10 morţi şi 73 de răniţi.

Pasagerii care au supravieţuit accidentului sunt în stare de şoc, iar medicii le oferă asistenţă la faţa locului. Zona în care s-a produs tragedia este greu accesibilă, ceea ce face operaţiunile de salvare dificile, mai notează Digi 24.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.