Vineri, 14 Septembrie 2018 12:46

VIDEO | Zeci de explozii din cauza unor scurgeri de gaze, în suburbiile oraşului Boston

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puţin 10 oameni au fost răniţi şi 39 de clădiri din trei suburbii ale metropolei americane Boston au luat foc, joi, din cauza unor scurgeri de gaze care ar fi fost provocate chiar de către furnizor. Din primele informaţii a reieşit că firma a băgat prea multă presiune în conducte, ceea ce a provocat scurgeri. Autorităţile i-au îndemnat pe toţi cei care simt miros de gaze în case să plece imediat, notează Digi 24Furnizorul de curent electric a întrerupt alimentarea pentru mii de clădiri, ca să limiteze riscul apariţiei unor scântei. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

UPDATE: Posturile de televiziune ABC şi NBC au anunţat vineri că o persoană a murit în urma exploziilor provocate de scurgerile de gaze. Tânărul Leonel Robson, de 18 ani, din Lawrence, a murit la spital, unde ajunsese după ce un coş de fum al unei case se prăbuşise, în urma unei explozii, peste maşina în care tânărul se afla. Alte 12 persoane sunt rănite, mai arată cel mai recent bilanţ.

Zecile de explozii au fost declanşate aparent de ruptura unei conducte de gaz. Imagini difuzate în direct de televiziuni îi arată pe pompieri luptând cu flăcările în Lawrence, Andover şi North Andover, la circa 40 km nord de capitala statului Massachusetts, relatează Agerpres.

Cel puţin trei oameni, inclusiv un pompier, au fost răniţi în Andover, au informat autorităţile locale. Şase persoane sunt tratate la Lawrence General Hospital, a spus purtătoarea de cuvânt Jill McDonald Halsey.  Postul din Boston al CBS News a transmis că doi din cei şase pacienţi de la spitalul Lawrence sunt în stare gravă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.