Vineri, 14 Septembrie 2018 13:05

VIDEO | Momentul în care o parte dintr-o faleză s-a prăbușit în Zakynthos. Cel puţin 7 turiști au fost răniţi

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puţin şapte oameni au fost răniţi joi, după ce o parte din faleza stâncoasă s-a prăbuşit pe celebra plajă Navagio din insula crecească Zakynthos, potrivit autorităţilor citate de Reuters și News.ro. Rănile suferite de oameni nu sunt grave, au spus oficialii.

În înregistrările video apărute pe internet se vede cum oamenii aleargă panicaţi după ce o mare parte din coastă s-a desprins şi a căzut pe plajă. Câteva bărci s-au răsturnat după ce prăbuşirea a provocat valuri, au precizat autorităţile.

Nu există persoane date dispărute, însă autorităţile au întreprins o căutare pe mare şi cu ajutorul unor dispozitive aeriene, ca măsură de precauţie. O turistă din Cehia a suferit răni la spate şi a fost trasferată la un spital. Alţi şase oameni, între care doi copii, au fost trataţi pentru răni minore, a precizat un reprezentant al unui spital din Zakynthos, relatează Digi 24.

Una dintre atracţiile de la marea Ionică, Navagio este înconjurată de o faleză abruptă. Pe această plajă se poate ajunge doar pe apă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.