Marți, 06 Februarie 2018 11:19

A doua ediție a festivalului "Neversea" va avea loc între 5-8 iulie, pe o plajă din Constanța. Cât costă abonamentele

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă ediție, a doua, a festivalului "Neversea", va avea loc în această vară, la Constanța, organizatorii propunându-şi să  aducă la malul mării peste 200 de artiști și peste 200.000 de spectatori, adică mai mulți cu 50% față de 2017.

“Ţinând cont de rezultatele foarte bune, de feedback-ul primit de la participanţi, ne-am gândit ca în acest an să le oferim o zi în plus de distracţie, deci festivalul va avea patru zile şi se va desfăşura în perioada 5-8 iulie”, a anunțat Bogdan Buta, directorul festivalului, potrivit News.ro.

Organizatorii au precizat că primele 5.000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe şi vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

De asemenea, vor fi disponibile şi abonamentele VIP, la preţul de 900 de lei plus taxe.

“Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com”, au precizat organizatorii.

La prima ediţie a Neversea  au fost prezenţi peste 153.000 de mii de participanţi din ţară dar şi din străinătate, iar peste 100 de artişti internaţionali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: Jason Derulo, Rita Ora şi Dua Lipa. Cei mai mulţi participanţi au venit din oraşele Bucureşti şi Constanţa, urmate de Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara. Din afara ţării, cei mai mulţi festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania şi Statele Unite ale Americii. Estimările arată că, în cele trei zile de festival, participanții au cheltuit, în municipiul Constanța, 20 de milioane de euro.

Bugetul festivalului, care anul trecut a fost de 6 milioane de euro, va înregistra în 2018 o creştere de aproximativ 20-30 la sută, au mai spus organizatorii.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.