Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 13:38

VIDEO | O cântăreață însărcinată în 8 luni a fost împușcată mortal pe scenă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O cântăreață pakistaneză, însărcinată în opt luni, a murit după ce un spectator de la o reprezentație a ei a împușcat-o pe scenă. Mai mulți artiști pakistanezi au protestat joi și cer să se facă dreptate în cazul tinerei în vârstă de 28 de ani, scrie BBC News, citat de Digi 24.

Samira Sindhu se afla la o petrecere și cânta așezată pe un scaun, fiind însărcinată. Bărbatul care a împușcat-o s-ar fi înfuriat pentru că tânăra nu a vrut să cânte în picioare. El susține însă că intenția sa nu a fost de a o ucide, ci a vrut să tragă un foc în aer, mai notează sursa citată.

Soțul cântăreței le-a povestit polițiștilor că agresorul a scos pistolul și a amenințat-o că o împușcă dacă nu se ridică de pe scaun să cânte un picioare. Când femeia i-a spus că nu se poate ridica, acesta a împușcat-o.

Incidentul a fost filmat de unul dintre spectatori. În imagini se vede cum mai mulți bărbați se apropie de scenă și aruncă cu bani spre cântăreață. Câteva secunde mai târziu se aud trei împușcături, iar tânăra se prăbușește la pământ.

Deocamdată, a fost arestată o singură persoană. Însă mai mulți protestatari cer ca și alți doi bărbați care se aflau la spectacol să fie arestați, mai relatează Digi 24.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.