Miercuri, 11 Iulie 2018 12:56

DISPARIŢIE la Costineşti! Bărbat aflat în vacanţă, dat dispărut după ce a spus că merge la toaletă şi nu s-a mai întors

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din judeţul Harghita, aflat cu familia în vacanţă la mare, a fost dat dispărut. Potrivit poliţiştilor, el se afla cu soţia ş o nepoată pe faleză, iar la un moment dat a spus familiei că merge la toaletă, dar nu a mai revenit, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din Miercurea Ciuc. Luni, 9 iulie, bărbatul, soţia sa şi o nepoată au mers să se cazeze la un hotel din Costineşti. Deoarece camera pe care o rezervaseră nu era pregătită, cei trei au mers pe faleză să se plimbe, iar la un moment dat bărbatul a spus că merge la toaletă. De atunci, el nu a mai putut fi găsit.

Conform semnalmentelor transmise de Poliţie, bărbatul are o înălţime de 1,75 metri, 75 de kilograme, tenul deschis, faţă ovală, părul grizonat, calviţie frontală, ochi căprui. La data plecării, purta o geacă din piele, de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, tricou alb cu negru şi pantofi negri. Bărbatul nu vorbeşte limba română.

Poliţia mai transmite că persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană pot suna la Poliţia staţiunii Costineşti (telefon 0241.734.017) sau la Dispeceratul IPJ Constanţa (tel.0241.611364, int.20005).

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.