Luni, 16 Iulie 2018 12:48

Tânărul care a murit pe DN 71, azi-noapte, patronul unui cunoscut lanț de pizzerii.  În bolidul de lux s-ar fi găsit aproape 40.000 de lire

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Tânărul mort în accidentul de noaptea trecută este Mihai Alexandru Petrache, de 30 de ani, din Valea Voievozi. Acesta era un om de afaceri cunoscut în Dâmbovița, deținând, împreună cu soția, lanțul de pizzerii Maestro, care ar restaurante în deținea Târgoviște, București, Craiova, Pitești și Londra, scrie Gazeta Dâmboviței.

Potrivit sursei citate, tânărul avea patima vitezei. Șoferul avea permisul suspendat, dar asta nu l-a oprit să urce la volan și să gonească, spun martorii, cu peste 200 de kilometri la oră. Bolidul său, un Porche 911, s-ar fi rostogolit de șase ori înainte să se oprească pe câmpul de pe DN 71

Acesta avea patima vitezei. Avea permisul suspendat până în luna septembrie. Martorii spun ca a gonit spre moarte cu peste 200 de km pe oră. Porsche-le pe care îl conducea s-a răsturnat de 6 ori pe un câmp din Mircea Vodă, pe DN 71, în jurul orei 3.30.

În mașina lui s-a găsit o sumă mare de bani, în bancnote de 20 și 50 de lire, a anunțat Poliția.

Citiți și: FOTO - Accident mortal azi-noapte, în Dâmbovița. În mașină au fost găsite două sacoșe cu lire sterline

Surse citate de MDI TV spun că în cele două sacoșe cu bani s-ar fi aflat nu mai puțin de 37.450 de lire sterline.

Sursa foto: IJP Dâmbovița

   

2 comentarii

 • Link la comentariu nick Luni, 23 Iulie 2018 17:05 postat de nick

  Petrache Alexandru era un om deosebit de destept, de corect si de cinstit, care muncea foarte mult pentru afacera sa al carei creier era si pe care o detinea impreuna cu ,,sotia".
  In urma cu trei luni ,,sotia" s-a gandit ca vrea sa divorteze si mai ales ca vrea sa fie unica patroana a acestei afaceri ale carei temelii au fost puse chiar de Alexandru Petrache inca de pe vremea studentiei. Asa ca ea a inceput sa-l santajeze, sa-l hartuiasca si chiar sa-si angajeze psiholoaga si avocata pentru a o ajuta sa exercite presiune asupra lui si a-l determina sa-i cedeze afacerea.
  Cum era santajat? Asa: ,,ne impacam daca imi cedezi pizzeriile Maestro”.
  Un om care care-si iubea nespus familia, copilul si munca lui s-a trezit peste noapte ca toate acestea i-au fost luate dintr-o data.
  Un om deosebit de corectsi de muncitor s-a urcat la volanul masinii, devastat fiind in special de pierderea familiei. In acea zi, traumatizat si obosit de-atata hartuire, mergea sa-si recupereze permisul auto pentu care sustinuse deja examenul. ,,Sotia” era la plaja!
  In ziua in care i s-a spus de divort Alexandru Petrache a depasit viteza legala pentru prima data in viata lui. Era un OM ce respecta legea pana la ultimul ei punct!
  Iubirea pentru familie nu poate fi transformata intr-un defect!

 • Link la comentariu mannixg Vineri, 20 Iulie 2018 11:08 postat de mannixg

  Indivizii de genul lui nu sunt "oameni de afaceri" sau "patroni". Sunt prea ... grabiti, ca sa poata fi ...

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.