Joi, 10 Mai 2018 10:03

Adio aglomeraţie la Înmatriculări, după ce autorităţile au avut ideea să deschidă un supermarket vizavi

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S-a zis cu aglomeraţia şi cozile infernale care se înregistrau în fiecare zi în faţa Inspectoratului de Poliţie Prahova, pentru Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto! Autorităţile au încercat, în ultimele luni, o sumedenie de variante, fără succes, până în momentul în care au avut ideea genială să deschidă, peste drum, un supermarket cu produse confiscate.

După ce magazinul a introdus şi promoţii la tigăi Delimano taiwaneze şi ulei contrafăcut, toată coada de la Înmatriculări s-a rispit, oamenii ajungând acum să se trezească de la 3.00 dimineaţa şi să facă liste de aşteptare în faţa supermarketului.

Astăzi, la Serviciul Înmatriculări au ajuns doar trei prahoveni, unul dintre ei din greşeală, în căutarea unei toalete, iar al doilea mărturisind că şi-a lăsat nevasta şi copiii la coadă la hârtie igienică şi a dat o fugă până la ghişeu ca să îşi schimbe şi permisul. „Al trilea era un samsar care venise cu dosare de înmatriculare pentru 23 de maşini. În mod normal, nu am fi acceptat aşa ceva, însă ne plictiseam rău de tot. În 20 de minute am terminat cu el, că mă grăbeam să nu pierd locul pe care mi-l păstrase un coleg la coadă la treninguri contrafăcute”, a mărturisit o angajată. 

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.