Vineri, 15 Iunie 2018 13:51

Adrian Dobre: „Strada Moldovei nu e a mea, e a urmaşilor urmaşilor mei”

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situată la câţiva paşi de buricul Ploieştiului, Strada Moldovei rămâne un adevărat izvor de istorie, care, aşa cum îi spune şi numele, înfăţişează în continuare un tablou specific luptelor răzeşilor lui Ştefan cel Mare. Nu numai că aici încă se mai găseşte piatră cubică, dar dacă te uiţi mai cu atenţie s-ar putea să dai şi peste nişte efigii rămase din perioada medievală, plus câteva tranşee rudimentare. (Vezi AICI mai multe imagini!)

Întrebat de ce această stradă nu a fost reabilitată niciodată, primarul Ploieştiului a dat vina pe o problemă juridică, spunând că, după ce au fost consultate toate documentele de patrimoniu, de la letopiseţuri încoace, nu s-a găsit nicio dovadă că Strada Moldovei ar fi în administrarea instituţiei. „Strada Moldovei nu e a Primăriei. Probabil e a urmaşilor urmaşilor Primăriei”, a spus edilul.

Ulterior, acesta a comandat o expertiză şi a revenit asupra declaraţiei, după ce raportul a indicat că vina pentru neasfaltarea acestei străzi poate fi aruncată în spatele viceprimarului Ganea.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.