Luni, 02 Iulie 2018 11:45

S-a aflat adevărul! Turnicheţii din Palatul Administrativ n-au fost montaţi ca să nu intre străinii, ci să nu mai iasă angajaţii

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a surprins pe multă lume când a decis să instaleze un nou sistem de securitate în Palatul Administrativ din Ploieşti, care include turnicheţi similari celor de la metrou sau stadioane, camere video şi uşi care se deblochează doar cu ajutorul cartelelor magnetice. Şi mai surprinzător este motivul pentru care s-a luat această măsură.

După ce, iniţial, s-a crezut că turnicheţii au fost instalaţi ca să nu mai permită accesul străinilor în clădire sau chiar al presei, recent s-a aflat adevărul, şi anume că turnicheţii au fost montaţi ca să nu mai iasă lumea din clădire. Mai exact, ideea este de descurajare a ieşirilor frecvente ale angajaţilor, care odată cu instalarea noului sistem vor fi nevoiţi să folosească la fiecare ieşire cartelele magnetice, lucru care va rămâne înregistrat în sistemul electronic şi va putea fi verificat de şefi.

Totul a ieşit la iveală în urma unor proteste ale angajaţilor din Consiliul Judeţean şi Primăria Ploieşti, care s-au arătat îngrijoraţi că nu vor mai putea să îşi petreacă o mare parte din orele de program la Omnia sau Halele Centrale. De când a fost adus noul sistem de control acces, productivitatea instituţiilor din Casa Albă a crescut cu circa 133%, potrivit unui bilanţ prezentat recent.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.