Marți, 05 Decembrie 2017 15:29

PSD renunţă la mitingurile programate, în semn de respect faţă de moartea Regelui

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidul Social Democrat a anunțat într-un comunicat de presă că renunță la organizarea mitingurilor care erau programate la sfârșitul acestei săptămâni, în semn de respect față de moartea Regelui Mihai.

Textul integral al comunicatului transmis de PSD:

„În aceste momente triste pentru toată națiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne unește, la dezideratele la care aspiră toți românii, de aici din țară și de pretutindeni.

Prin urmare, PSD anunță oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni.

În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestății Sale, drept pentru care PSD își va suspenda toate acțiunile politice prevăzute pentru această perioadă și să arătăm respectul cuvenit“.

Regele Mihai s-a stins din viaţă marți, 5 decembrie, la ora 13.00 (n.r – ora României), la reședința sa privată din Elveția, a anunțat Casa Regală.

Programul funeraliilor va fi anunţat miercuri.

Trupul neînsuflețit al regelui Mihai va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Slujba va avea loc la Catedrala Patriarhală, iar înmormântarea la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.