Joi, 07 Decembrie 2017 08:51

Președintele Comisiei de Apărare din Senat, Iulian Dumitrescu: "La MAI, în fiecare săptămână se întâmplă câte ceva grav. Pentru a doua oară, Carmen Dan a declinat invitaţia la discuţii"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, amână să ajungă în fața Comisiei de Apărare din Senat, în ciuda invitațiilor repetate care i-au fost adresate, ca urmare a accidentelor grave în care au fost implicate structurile din MAI. Dezvăluirea a fost făcută de președintele Comisiei, senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu. "O discuţie la Comisia de apărare din Senat cu ministrul Afacerilor Interne, dna Carmen Dan, despre activitatea instituţiei pe care o conduce este absolut necesară. La MAI, în fiecare săptămână se întâmplă câte ceva grav şi nedorit la arme şi structuri pe care dna ministru le coordonează. Pentru a doua oară, dna Carmen Dan a declinat invitaţia la discuţii pe această temă la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, de această dată pentru a-şi vizita un subordonat rănit. Cu deplină compasiune pentru poliţistul internat la Iaşi, am convocat-o din nou pe dna ministru la comisie săptămâna viitoare. Sper că dna Carmen Dan şi subordonaţii acesteia de la Jandarmerie și Poliție sunt conştienţi că nu pot să se sustragă controlului parlamentar şi că, mai devreme sau mai târziu, cineva trebuie să răspundă pentru punerea în pericol a integrităţii fizice şi siguranţei cetăţenilor români, inclusiv copii, care au protestat paşnic în Bucureşti, precum și a propriilor angajați", a transmis acesta.

Iulian Dumitrescu a anunțat audierea ministrului de Interne în comisia parlamentară pe care o conduce după ce, la protestele din Piața Victoriei, jandarmii au intervenit călare. 

Citiți și: Iulian Dumitrescu: "Ministrul de Interne să ne spună şi nouă cine a luat decizia stupidă ca la miting să vedem jandarmi călare printre femei şi copii"

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.