Miercuri, 14 Februarie 2018 12:28

SMS-uri pentru primarii PSD din județ, de mobilizare pentru un protest la DNA. PSD Prahova neagă orice implicare

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi edili spun că au primit un SMS de la consilierul judeţean Rareș Enescu, prin care li se cere să aducă joi câte cinci oameni la sediul DNA Ploieşti. Mesajul ar fi transmis din partea deputatului PSD de Prahova Laura Moagher.

Aceasta, care deține și funcția de secretar executiv al PSD Prahova, a declarat pentru Digi24 că mesajul nu a fost transmis de către ea personal. „Deci nu fac asta (convocări - n.r.) prin altcineva, prin interpuși sau colegi”, a precizat Laura Moagher, care a recunoscut, potrivit sursei citate, că a purtat totuși o discuție în acest sens în sediu, dar nicidecum nu s-a referit la o mobilizare la nivel de partid. „Afirmația mea a fost: Eu, Laura Moagher, ca și cetățean român, cetățean al Prahovei, al Ploieștiului, m-aș duce în față la DNA, pentru că sunt oripilată de ceea ce se întâmplă! Această discuție a avut loc în condițiile în care mai mulți cetățeni au intrat în sediu și au întrebat: Domnule, ce se întâmplă, nu luați atitudine?”, a declarat deputatul PSD. „Eu am spus: politic, nu se poate lua atitudine, că nu suntem în măsură să facem acest lucru, dar în schimb eu, Laura Moagher, cetățean român, aș ieși, într-adevăr”, a mai spus Moagher, pentru Digi24. „Colegul nostru a dat acel mesaj dintr-o eroare”, mai susține aceasta.

Și secretarul executiv adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a avut o reacție la situația creată în Prahova. "PSD Prahova nu a făcut această convocare. Primarii nu au primit niciun mesaj de la PSD. Nu se va discuta despre Kovesi în ședința de partid. Toată România așteaptă ca acești oameni plătiți din banii publici să-și facă datoria. Putem să vorbim despre faptul că domnul Tudorel Toader nu s-a implicat în acest scandal", a declarat Codrin Ștefănescu la un post de televiziune, scrie stiripesurse.ro.

Situația apare în condițiile în care, de mai multe zile, fostul deputat PSD de Prahova Vlad Cosma prezintă înregistrări și face dezvăluiri în urma discuțiilor pe care le-ar fi avut cu procurori ai DNA Ploiești, încercând să dovedească modul în care aceștia ar fi fabricat anumite dosare.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.