Duminică, 11 Martie 2018 11:56

Conducerea PNL se reuneste duminică, pentru stabilirea modului de evaluare a filialelor din teritoriu

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Naţional al PNL şi Biroul Politic Naţional al partidului se vor întruni duminică, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurând şi stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

În cadrul Biroului Politic Naţional vor fi prezentate, potrivit unor surse liberale citate de Agerpres, obiectivele PNL pentru 2018, modelul planului de acţiuni şi al criteriilor de evaluare a filialelor teritoriale şi programe de training - "Caravana Liberală" - care vizează dezbateri organizate în filiale, atât pentru membri cât şi pentru cei interesaţi, şi susţinute de profesori universitari, în special pe zona economică.

La Consiliu Naţional, care este unul ordinar, fiind convocat o dată la şase luni, conform statutului PNL, va fi prezentat raportul de activitate al Biroului Executiv şi al grupurilor parlamentare şi, de asemenea, vor fi adoptate modelul de plan de acţiuni şi criteriile de evaluare a filialelor teritoriale, informează România TV. De asemenea, va fi adoptată o rezoluţie privind strategia partidului de deschidere către societate, care vizează simplificarea procedurii de adeziune la PNL. 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.