Luni, 12 Martie 2018 07:00

Ludovic Orban, avertisment către liberali: Gata cu blaturile cu PSD!

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalii de pregătesc intens de alegerile prezidențiale din 2019. Reuniți duminică într-o ședință la nivel național, au decis să-l susțină pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat prezidențial, deși acesta n-a vorbit până acum despre această perspectivă, iar în cazul în care vor câștiga alegerile, Ludovic Orban, șeful lor, ar urma să fie viitorul premier. Imediat după votul prin care a fost „învestit”, ipotetic, cu acestă demnitate, Ludovic Orban le-a dat un mesaj clar și dur totodată colegilor săi: Gata cu blaturile cu PSD, faceți opoziție și la nivel local! 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, duminică, la încheierea lucrărilor Consiliului Naţional al PNL, să înceteze cu „blaturile” cu foștii colegi din alianța USR. Le-a spus că începând de astăzi partidul este în ofensivă şi că „oastea trebuie trezită”. El a afirmat că vrea ca fiecare şef de organizaţie „să dea cu parul” în şeful de la PSD.

„Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (...), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că nu mai vrea ca liberalii să facă opoziţie doar la nivel naţional. „Vreau să văd fiecare şef de organizaţie cum dă cu parul în şeful de la PSD”, a subliniat șeful liberalilor.

„Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de-acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos!”, a cerut Orban.

„Trebuie să lăsăm deoparte agendele personale. Cea mai bună modalitate ca obiectivul tău de carieră să fie realizat este să fii într-un partid puternic, care câştigă alegerile. Trebuie să pună toţi osul la treabă, nu numai unii să ducă greul bătăliei, în timp ce alţii stau binişor şi se uită, aşteptând eventual să-şi rupă gâtul cei care se bat pentru partid”, a explicat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a precizat că nu vrea să dea sancţiuni, dar a avertizat că va lua „măsurile care se impun”.

Pe de altă parte, el a pledat pentru „dialog, comunicare, solidaritate”.  Fiecare filială va fi obligată să aibă o pagină de Facebook pentru a comunica mai bine cu simpatizanții si alegătorii.

Sursa: Digi24

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.