Vineri, 23 Martie 2018 16:06

Ninsoarea, motiv de râcă în administraţia ploieşteană. Primarul Dobre, criticat dur de consilierii PSD

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modul în care s-a făcut deszăpezirea Ploieştiului, începând din noaptea de joi spre vineri, stârneşte dispute în administraţia locală. În vreme ce primarul Dobre s-a arătat mulţumit de intervenţiile operatorului, apreciind că, în ciuda ninsorilor abundente, s-a putut circula la negru pe artere şi pe foarte multe străzi din cartiere, reprezentanţii PSD aduc critici dure. Într-un comunicat transmis vineri, social democraţii salută măsura luată la nivel judeţean pentru închiderea şcolilor şi grădiniţelor, afirmând că, dacă acestea ar fi rămas deschise, vineri dimineaţă ar fi existat mari probleme rutiere. La rândul său, viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele organizaţiei municipale a PSD, îl critică pe primarul Dobre.

"Primarul Adrian Dobre a criticat decizia de suspendare a cursurilor în unităţile de învăţământ din Ploieşti. Domnia sa susţinea joi, 22 martie, că în municipiu vor fi întrunite toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor , inclusiv deszăpezirea străzilor. În această dimineaţă, natura nu prea l-a ascultat pe edilul Ploieştiului, iar planurile de deszăpezire a municipiului nu au dat roade. Străzile sunt pline de zăpadă, iar pe trotuare este o adevărată aventură off road pentru cetăţeni. PSD Ploieşti condamnă  atitudinea nepăsătoare a primarului Adrian Dobre faţă de cetăţenii care sunt obligaţi, şi la această oră, să suporte calvarul alb, atât pe străzi, cât şi pe trotuare", se arată într-un comunicat transmis vineri dimineaţă, semnat de consilierii municipali ai Partidului Social Democrat.

Consilierii PSD îl acuză pe primar de "nepăsare" şi "aroganţă". "Cu toate că se ştia despre codul portocaliu de ninsori abundente, edilul Ploieştiul a tratat totul cu deja obişnuita sa aroganţă şi nepăsare, fiind convins că meteorologii exagerează şi nu are cum să ningă în luna martie. Natura însă a demonstrat că meteorologii au avut dreptate, iar ploieştenii fac haz de necaz, postând imagini...apocaliptice pe reţelele de socializare. Treziţi-vă domnule Dobre! Ploieştiul are nevoie de deszăpezire, astăzi! Nu săptămâna viitoare şi nici peste o lună! Sau asteptaţi căldura verii? Şi dacă totuşi vreţi să rezolvaţi problema, sunaţi la Oradea, poate vă înscrie domnul primar Bolojan la cursuri de calificare la locul de muncă!", se încheie comunicatul.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.