Vineri, 23 Martie 2018 16:16

Viceprimarul Ploieştiului, mesaj dur pentru primar. "Priviţi aceste imagini sugestive!"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, l-a criticat vineri pe primarul Dobre pentru modul în care s-au făcut intervenţiile pentru deszăpezire, făcând referire la o declaraţie făcută de acesta cu o zi înainte, în care primarul spunea că nu e necesară suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ. "Vă imaginaţi cum ar fi arătat traficul din Ploieşti, la prima oră, dacă părinţii şi-ar fi dus, astăzi, copiii la şcoală?", reclamă vicele Ganea într-o postare pe reţelele de socializare. Ninsorile - şi mai ales modul în care s-a intervenit pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului - au devenit motiv de acuze politice, declaraţia viceprimarului social democrat venind în contextul în care şi colegii săi de partid i-au adus critici primarului liberal al municipiului.

"Vă rog să priviţi aceste imagini, absolut sugestive, privind reinstalarea sezonului de iarnă în oraşul Ploieşti. Unele voci din administraţia publică locală au afirmat răspicat lipsa oportunităţii privind suspendarea cursurilor. Dumneavoastră, dragi ploieşteni, locuiţi şi vă desfăşuraţi activitatea în acest oraş. Vă imaginaţi cum ar fi arătat traficul din Ploieşti, la prima oră, dacă părinţii şi-ar fi dus, astăzi, copiii la şcoală? Eu sunt sigur că autorităţile trebuie să ia cele mai bune decizii pentru bunăstarea, sănătatea şi siguranţa locuitorilor acestui oraş şi consider că datoria noastră e să fim în teren şi să intervenim eficient. Avem mult de lucrat şi deficienţe de rezolvat!", a afirmat Cristian Ganea pe pagina personală de Facebook, unde a publicat şi şapte fotografii, făcute în centrul municipiului la prima oră.

Declaraţia vine în contextul în care consilierii municipali ai PSD au semnat un comunicat de presă transmis vineri, în care îl acuză pe primar de "nepăsare şi aroganţă". Aceste reacţii apar după ce, joi, Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, criticase decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de închidere a şcolilor, spunând că această măsură nu era necesară.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Primarul, mulţumit de felul în care se acţionează pentru deszăpezirea Ploieştiului

Ninsoarea, motiv de râcă în administraţia ploieşteană. Primarul Dobre, criticat dur de consilierii PSD

Primarul Ploieştiului nu este de acord cu închiderea şcolilor

Într-o declaraţie făcută vineri pentru Telegrama, Adrian Dobre s-a arătat mulţumit de modul în care au fost deszăpezite străzile, apreciind că, în ciuda cantităţilor mari de zăpadă căzute în ultimele ore, în contextul codului portocaliu de ninsori, în municipiu s-a putut circula "la negru".

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.