Vineri, 13 Aprilie 2018 15:56

Donaţie de paturi şi saltele la Spitalul Azuga, cu sprijinul mai multor lideri PSD

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii PSD Prahova au făcut o donaţie de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga, unitate medicală unică în judeţ, aflată în subordinea administraţiei locale dar în care ajung anual mii de pacienţi, inclusiv din judeţe vecine.

Materialele au fost aduse astăzi, la eveniment participând preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, alături de mai mulţi parlamentari ai formaţiunii politice. 

"Cea mai mare bogăție a omului este sănătatea. Astăzi, de Izvorul Tămăduirii, a ajuns la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga o donaţie de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere a echipei PSD Prahova. Spitalul de la Azuga este unul de renume şi singurul de acest gen din județul nostru. Tratează cele mai delicate probleme de traumatologie si ortopedie, câştigând încrederea pacienților care îi trec pragul, nu numai din județul Prahova, ci din toată ţara. Domeniul sănătății este o prioritate pentru noi, motiv pentru care căutăm soluţii de sprijin prin toate modalitățile care ne stau în putinţă, donația fiind una dintre ele", se arată într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a organizaţiei judeţene.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, le-a mulţumit colegilor de partid care s-au implicat în această campanie. Vezi mai jos VIDEO cu declaraţia integrală!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.