Vineri, 11 Mai 2018 10:43

Liviu Dragnea: Lupta anticorupţie în România a mers prea departe

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, susţine într-un interviu pentru agenţia The Associated Press că după o perioadă în care oficialii guvernamentali scăpau nepedepsiţi pentru fapte de corupţie, procurorii anticorupţie din România au trecut într-o altă extremă şi acum îi vizează pe toţi politicienii.

"A fost o perioadă de mai mulţi ani, când de obicei cine era la putere nu era investigat. Am trecut în cealaltă extremă, în care cei care sunt în clasa politică sa fie toţi acuzaţi, urmăriţi, investigaţi şi trimişi în judecată", a declarat liderul PSD. Dragnea a adăugat că este de părere că "încet, încet" România va găsi "o abordare corectă, legală şi constituţională" în ceea ce priveşte lupta anticorupţie, notează Mediafax.

Agenţia de ştiri a menţionat şi problemele cu justiţia cu care se confruntă liderul PSD, din cauza cărora nu poate ocupa funcţia de prim-ministru al României. Liderul PSD rămâne eligibil să candideze la preşedinţia României, însă politicianul a refuzat să comenteze pe marginea unei eventuale candidaturi la alegerile prezidenţiale din anul 2019, mai notează sursa citată.

În acelaşi interviu, preşedintele PSD a mai discutat despre politica Statelor Unite şi a ţărilor mari dezvoltate europene faţă de Orientul Mijlociu şi despre politicile din interiorul Uniunii Europene, mai relatează Mediafax.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.