Sâmbătă, 12 Mai 2018 12:31

Liderii PSD/ALDE Ploiești: Adrian Dobre trebuie să-și recunoască incapacitatea și să facă un pas înapoi

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderii PSD și Alde Ploiești, Cristian Ganea, respectiv George Pană, semnează un comunicat în care îi solicită încă odată primarului Adrian Dobre să se retragă din funcție, având în vedere că de două săptămâni nu reușește să rezolve o problemă care pare destul de simplă, asigurarea dezinsecției/deratizării în Ploiești.  

„Consilierii locali ai  PSD  și  ALDE Ploiești constată cu tristețe că primarul Adrian Dobre continuă să rămână impasibil la problemele orașului și că nu este capabil să rezolve niciuna din situațiile de criză apărute în municipiu:
Suntem uimiți de lipsa de inițiativă și de absența abilităților manageriale ale edilului liberal, «calități»  care au dus la nerezolvarea timp de DOI ANI a problemei deratizării,dezinsecției și dezinfecției în oraș.
În ultimul ceas, primarul Dobre a inventat soluția stării de alertă, încercând să paseze rezolvarea unei situații care pune în pericol sănătatea oricărui ploieștean  către alte instituții.

Consilierii PSD –ALDE Ploiești au găsit soluția de  a face deratizarea orașului cu ajutorul partenerilor locali care și-au arătat disponibilitatea de a sponsoriza efecturarea lucrărilor de acest tip.
Sperăm  ca primarul liberal să lase uite de lupta politică și să înțeleagă că sănătatea ploieștenilor trebuie protejată cu orice preț și că nu putem să ne expunem copii la tot felul de pericole care ar putea fi prevenite foarte ușor!
Îi solicităm, din nou, primarului Adrian Dobre să își recunoască incapacitatea managerială și să facă un pas bărbătesc înapoi pentru a nu mai pune Ploieștiul și altfel de situații riscante.
Ploieștiul este un oraș european și are nevoie de un primar care înțelege pe deplin acest concept de administrație, care să lucreze permanent pentru dezvoltarea reală a municipiului“, se arată în comunicatul emis de PSD și ALDE Ploiești.

Semnează Cristian Ganea, președinte PSD Ploiești și George Pană, președintele ALDE Ploiești.

                                                           

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.