Duminică, 12 August 2018 23:04

Codrin Ştefănescu: Există în PSD ideea organizării unui nou miting, în toamnă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că în interiorul partidului există ideea organizării unui nou miting în toamnă, unul mai mare decât cel pe care l-au făcut deja social-democraţii.

„Există în mijlocul partidului nostru o idee pe care eu o susţin, aceea de a mai face şi noi un miting în această toamnă, mult mai mare decât cel de data trecută, pentru că asta este din ce în ce mai mult o cerere din teritoriu, cei care ne votează, ne simpatizează şi sunt membri de partid ne cer acest lucru. Să vadă încă o dată toată lumea forţa pe care poporul român care este la urne şi vrea ceva şi ne-a cerut ceva să facem şi noi facem exact ce ne-au cerut ei. Urmează ca la sfârşitul acestei luni să discutăm cu toţi colegii noştri şi să vedem dacă sunt de acord să facem lucru ăsta“, a spus Ştefănescu, duminică seara, la un post de televiziune.

„Aşteptăm noi toţi cu maxim interes ca doamna prim-ministru, după ce primeşte raportul SRI, să facă câteva anunţuri în spaţiul public legate de acest raport şi ce informări a primit. Între timp, cei de la Ministerul de Interne îşi fac datoria mai departe şi, rând pe rând, sunt prinse toate aceste brute, după cum vedeţi, unii au primit deja mandat din partea judecătorilor şi vor avea o soartă grea din punct de vedere al legii. Vor fi prinşi şi cei care au dat foc la magazinele de pe bulevard şi la brazi. Sunt curios ce vor spune la anchetă vizavi de cine este în spatele lor“, a mai spus Codrin Ştefănescu.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.