Luni, 16 Octombrie 2017 15:25

Campanie naţională de prevenţie a bolilor de tiroidă iniţiată de Gral Medical

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând cu data de 15 octombrie 2017, Gral Medical a iniţiat o nouă campanie naţională pentru sănătatea tiroidei.

Deoarece tiroida reprezintă un organ de echilibru al organismului, orice afecţiune poate să afecteze viaţa şi activitatea de zi cu zi a pacienţilor sau, mai grav, să debuteze în mod nefericit cancerul de tiroidă.

Când să ne facem griji?
Deşi cauzele afecţiunilor tiroidei sunt multiple, trebuie să mergem la medic atunci când avem:
- Creştere sau scădere în greutate fără a apela la o măsură radicală
- Cădere excesivă a părului
- Apariţia sentimentului de sufocare sau de nod în gât
- La palpare se simt, în zona gâtului, noduli de diverse mărimi
- Ciclul menstrual neregulat
- Oboseală cronică şi lipsa concentrării
- Depresie şi stare de agitaţie.

Tipuri de cancer tiroidian
În patologia tiroidiană o atenţie specială trebuie îndreptată asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizaţi clinic şi ecografic investigaţi prin puncţie — biopsie, sau trataţi chirurgical în funcţie de evoluţie. Cancerul la femei are o freventa de 3 ori mai mare decât la bărbaţi. Cancerul de tiroida este de 4 feluri: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular şi cancer tiroidian nediferenţiat. Deşi cancerul papilar şi folicular depistat la timp oferă şanse de vindecare de 100%, cancerul medular este mult mai agresiv deoarece nu răspunde la tratamentul cu iod radioactiv.

Detalii campanie
Gral Medical susţine pacienţii care doresc un control anual, prin desfăşurarea campaniei naţionale în perioada 15.10.2017 — 15.11.2017.
Fiecare pacient poate beneficia promoţional la doar 65 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 50%), suplimentar se ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroida. Campania se desfăşoară în 7 oraşe (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor ar putea depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

Programări şi consiliere online puteţi obţine pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.