Marți, 15 Mai 2018 15:30

Lucrările de modernizare de la Spitalul Judeţean Ploieşti ajung la etajul 2

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începute, anul trecut, la etajul cinci al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă, lucrările de reabilitare interioară "coboară", începând de luni, la etajul doi al imobilului. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a precizat că zilele acestea s-a finalizat investiţia la etajul trei, iar de săptămâna viitoare frontul de lucrări se mută la nivelul inferior, amintind că aceste lucrări se derulează în baza unui contract multianual, care are termen de finalizare în acest an.

Proiectul, implementat deja la nivelurile superioare, vizează modernizarea condiţiilor de cazare, prin schimbarea tâmplăriei interioare, aducerea de mobilier nou, înlocuirea reţelelor, reabilitarea saloanelor şi grupurilor sanitare şi instalarea de tarkett.

Intenţia autorităţilor este ca Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, multă vreme etichetat ca "spitalul groazei", să îşi schimbe uşor-uşor imaginea. Contractul este derulat de societatea Hidrosalt B92 Bucureşti, având o valoare totală de 9,7 milioane de lei, iar lucrările se vor încheia la finalul anului 2018 sau, cel târziu, în primele luni din 2019, au mai anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova, lucrările fiind condiţionate de viteza cu care pot fi eliberate saloanele şi asigurat frontul de lucru. 

MAI MULTE IMAGINI AICI:

VIDEO şi FOTO | Cum arată Spitalul Judeţean din Ploieşti, după finalizarea lucrărilor de modernizare demarate la etajul 5!

Lucrările la etajul cinci, primul unde s-a intervenit, s-au finalizat în noiembrie 2017.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.