Luni, 12 Martie 2018 09:37

Spectacole caritabile organizate de C. N. "I. L. Caragiale", pentru Vlad Constantinescu

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Elevilor din Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești și Maria Ilinca organizează, marți, 13 martie, în sala de festivități a unității de învățământ, un spectacol caritabil prin care speră să mobilizeze cât mai mulți tineri, și nu numai, să vină în ajutorul colegului lor, Vlad Constantinescu, elev al Centrului Județean de Excelență Prahova și aruncat, de soartă, într-o luptă nedreaptă, cu o boală cruntă.

"Vă invităm marți, 13 martie 2018, ora 12.30, în Sala de Festivități a CNILC Ploiești, să luați parte la spectacolul caritabil. Donațiile vor începe de la 10 lei de persoană și banii vor ajunge la colegul nostru, Vlad Constantinescu, cu speranța că îl vom ajuta să își recapete sănătatea. Vă așteptam în număr cât mai mare" a fost mesajul transmis de organizatori.

Spectacolul va fi susținut de Maria Ilinca și Paolo Mercaldi, avându-i ca invitați speciali pe Alexandra Dițoiu  și Sebastian Ștefan.

Citiți și: Apelul disperat al unei profesoare din Ploiești. Fiul ei de 15 ani, elev al Centrului de Excelență, este grav bolnav

Donațiile se pot face prin contul deschis pe numele mamei lui Vlad, Dana Cristina Constantinescu: RO40BTRL03001201H47123XX (Banca Transilvania).

Vlad Constantinescu are 15 ani, este elev în clasa a IX-a la Colegiul "Spiru Haret" din Ploiești și elev al Centrului de Excelență Prahova, la clasa de Fizică.

Băiatul a fost diagnosticat cu cancer limfatic agresiv, iar singura lui speranță este un tratament care poate fi efectuat în Turcia, dar ale cărui costuri se ridică la peste 100.000 de euro.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.