Luni, 16 Aprilie 2018 09:24

11even Experiences - Transform Your Life. George Nicolescu, Luana Ibacka, Howard Dell și Cristi Vlad, printre cei 11 speakeri care aduc poveștile lor de viață la Ploiești, pe 19 aprilie

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conferințele 11even Experiences au ajuns, anul acesta, pentru a patra oară la Ploiești. Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 17.00, la sala "Marea Unire" a Palatului Culturii, gazde fiind Claudius Dociu ;i Claudia Iordache.

Cele 11 povești de viață vor fi spuse de George Nicolescu (artist originar din Ploiești),  Cătălin Stoica (Fondator Academia de Bine), Alexandra State (Coordonator Organizare Ciucaș X3), Ancuța Vlad (Fondator Zumba cu Ancuța), Lucian Mîndruță (Jurnalist), Howard Dell (Antrenor de fitness), Robert Cadar (Blogger), Cristi Vlad (Președinte Executiv Petrolul Ploiești), Luana Ibacka (Life trainer & Tango Dancer/ Body coach), Andreea Vasile (Actriţă) și Liliana Iosif (HR Director Maspex România).

"Evenimentele 11even Experiences pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în cautare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Pentru a patra oară la Ploiești, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale. Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze. Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiti, momente speciale și multe alte surprize!" au transmis organizatorii.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet. Pachetele disponibile sunt:

-  Educativ - 25 lei (special creat pentru accesul elevilor, studenților și cadrelor didactice);

- Standard - 45 lei (acces standard la sesiunile evenimentului);

- Premium - 70 lei - locuri rezervate în primele rânduri și acces suplimentar la after-coktail. În plus, posesorii biletelor premium au posibilitatea să câștige premii suplimentare.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.