Miercuri, 16 Mai 2018 12:34

Cel mai mare BAZAR al COPIILOR organizat în România are loc la Ploiești. O nouă ediție, pe 27 mai, la Sala Sporturilor Olimpia

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de copii sunt așteptați duminică, pe 27 mai, la XVII-a ediție a Bazarului Copiilor de la Ploiești, cel mai mare eveniment de acest gen derulat în România, potrivit organizatorilor.

Și de această dată, vânzătorii, cumpărătorii și amatorii de schimburi de cărți, hăinuțe sau jucării se vor întâlni la Sala Sporturilor Olimpia, înz Turnului Paraşutiştilor.

"Ediţia a XVII-a de primăvara a Bazarului Copiilor se apropie. Bazarul va aduna în acelaşi loc peste 300 de copii ce vor vinde, vor cumpăra, vor dona şi face schimb de jucării, haine, CD-uri, cărţi, accesorii etc. la preţuri decente. Calitatea obiectelor puse în vânzare trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiţie esenţială pentru participarea la bazar. Toţi copiii din Ploieşti sunt invitaţi în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.

Participarea expozanţilor este liberă, aceştia având însă obligaţia de a păstra reguli elementare de bun-simţ (preţuri mici, curăţenie, comportament şi limbaj decente etc.).

Invităm toţi micii vânzători şi voluntarii să ridice diplomele de participare/voluntariat de la masa organizatorilor, oricând pe parcursul desfăşurării evenimentului.

Atragem atenţia părinţilor că fumatul este interzis în zona unde copiii îşi expun lucrurile spre vânzare.

Vă informăm că Bazarul Copiilor este marcă înregistată. Folosirea denumirii de către persoanele neautorizate în scop comercial, publicitar, strângere de fonduri sau de altă natură decât aceea de a face public acest eveniment este strict interzisă" este anunțul publicat de organizatori.

Bazarul Copiilor va avea loc pe 27 mai, în intervalul 10.00 - 13.00.

Sursa foto: Facebook/ Bazarul Copiilor - Editia a XVII-a de primăvară

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.