Marți, 10 Iulie 2018 15:52

Pentru grijile părinților și pentru nevoile bebelușilor, Nichiduta.ro și selecția sa de produse sunt de mare ajutor

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Băița bebelușului este un ritual ce stârnește numeroase emoții, mai ales în rândul celor ce sunt proaspăt părinți. Stresați mai ales pentru că mica ființă este fragilă și există o serie de griji cu privire la modul de îmbăiere, părinții se văd în mijlocul unei dileme și când vine vorba de alegerea cădiţei.

Ceea ce aparent este un lucru banal stârnește controverse. Fiecare detaliu legat de acest produs este de luat în seamă, întrucât alegerea de acum favorizează băița la fiecare ocazie de acest gen. Este de preferat ca părinții să se gândească la avantajele pe care le pot avea ca urmare a folosirii unui anumit tip de cădiță. De la ce dimensiune la cadite pentru bebelusi sa cumpar și până la ce culoare sau alte accesorii asociate cu aceasta vor exista întrebări multiple ce determină în cele din urmă tipul de alegere.

Iată ce aspecte primează și ce recomandări vin din partea magazinului online Nichiduta.ro, specializat pe nișa de produse pentru bebeluși, copii și părinți deopotrivă.

Dimensiuni

La capitolul dimensiune se acordă de regulă mai puțină atenție. Magazinele de specialitate dispun de modele potrivite în funcție de categoria de vârstă. Spre exemplu, cele de 70 de cm este clar că sunt indicate a fi folosite numai în primele luni din viață, dat fiind că un copil se naște la media de 50 de cm.  În astfel de cazuri recomandarea este de a folosi cădiţa până la 8 kg maxim, până la 6 luni ale bebelușului.

Pentru cei care nu doresc să se gândească atât de curând la schimbarea de cădiţă pot alege un model mai generos în dimensiuni, de 100 de cm. Astfel de modele pot fi folosite cu succes în primul an de viață.

Formă

Clasica cădiţă, ovală, este de domeniul trecutului. La ora actuală se pune un mare accent pe forma antomică, ce permite confort copilului. Acest lucru va facilita totodată și modul mai practic în care părinții pot spăla bebelușul, fără a crea disconfort legat de poziția acestuia.

Accesorii

Un reductor, un suport pentru poziția optimă a bebeluşului, sistem de scurgere a apei - sunt aspecte de avut în vedere la acest capitol. Reductorul poate fi achiziționat și separat, fiind un suport pentru copil, ce îi oferă sprijin mai ales până când acesta învață să își susțină coloana. În alte cazuri cădiţele vin deja echipate cu suport de acest gen.

Cât despre sistemul de scurgere, acesta este gândit practic să avantajeze și după băiță, nefiind necesară ridicarea greutății pentru a arunca apa folosită. De asemenea, un suport de cădiţă poate fi achiziționat separat pentru ca aceasta să fie la înălțimea corespunzătoare pentru părinți.

Preț

Un alt criteriu de selecție pentru părinți se referă la prețul cădiţei. Aici depinde de bugetul fiecăruia și cât este dispus să ofere. Însă mai practică este ideea de a corela prețul cu toate caracteristicile cădiţei. Cele care includ senzor de temperatură, avertizând când apa are idealul de 37 de grade pot costa ceva mai mult decât cele simple. Avantajul este însă cel legat de o grijă în minus pentru părinți, ce au deja un ajutor cu privire la temperatura apei, aspect practic ce nu impune nevoia de a măsura clasic, ci se include în dotarea cădiţei.

În cadrul magazinului online nichiduta.ro cădiţele sunt atât de variate ca modele, tipare, culori și prețuri, încât rămâne o alegere personală și de preferințe ce anume merită ales. În plus, se ține cont și de partea de design, ce merită să fie parte din gama atractivă, colorată și specifică copiilor. Astfel, se vor găsi modele de cădiţe din colecția Disney, Hello Kitty, The Lion King sau Winnie the Pooh, printre cele mai populare tematici abordate.

Ritualul de băiță nu trebuie minimalizat, ținând cont că bebelușul are nevoie de asta, acest moment este prielnic și pentru relaxare și o ocazie bună de a-i oferi și un masaj pentru o bună dezvoltare. Este evident faptul că o cădiţă are importanţa sa și nu este o alegere la întâmplare. De aceea, recomandarea vizează o atenție la fiecare detaliu, ce mai târziu va facilita modul în care părintele își desfășoară misiunea de îmbăiere a copilului, cu mai puțin stres, dar mai mult ajutor din partea unei cădiţe bine dotată.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.