Luni, 06 August 2018 13:00

LOCURI DE MUNCĂ | Peste 1.100 de posturi disponibile prin AJOFM Prahova. Lufkin, Adient şi Neptun SA fac angajări în aceste zile

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

LOCURI DE MUNCĂ | Sute de firme fac angajări în această perioadă în Prahova. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a transmis lista locurilor de muncă disponibile în judeţ, împărţită pe trei regiuni, pentru zona Ploieşti, respectiv zona Câmpina şi zona Vălenii de Munte.

LOCURI DE MUNCĂ | În aceste zile, în judeţ sunt disponibile prin AJOFM Prahova 1.103 posturi, în diverse domenii de activitate. Cea mai bogată ofertă, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele "sesiuni", este în Ploieşti şi în localităţile învecinate, unde angajatorii oferă 609 locuri de muncă. Numărul de locuri de muncă este foarte mare şi în Câmpina şi localităţile de pe Valea Prahovei, unde se menţine o mare cerere din partea angajatorilor în domeniul hotelier şi în special cel de alimentaţie publică. Şi pe Valea Teleajenului, în oraşul Vălenii de Munte şi comunele învecinate, se remarcă în această perioadă o cerere importantă pentru bucătari sau ospătari, potrivit celei mai recente liste, transmise luni de AJOFM Prahova.

LOCURI DE MUNCĂ | Vezi aici listele complete, pentru regiunile PLOIEŞTI, CÂMPINA şi VĂLENI!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.