Joi, 05 Iulie 2018 06:52

E30 FEST - Peste 200 de "ursuleți" se adună, în weekend, la Azuga

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ajuns tradiţie după 8 ani ,E30 FEST va fi din nou găzduit de Azuga, în weekend-ul 6-8 iulie. Posesori şi pasionaţi ai modelului BMW E30, mult iubitul şi controversatul „ursuleţ”, se vor întâlni la baza pârtiei Sorica. Vor fi acolo peste 200 de maşini şi tot atâtea poveşti, exemplare rare, urşi modificaţi pentru drift sau pregătiţi pentru cursele de 400 m.

"De ce festival? Pentru că anul acesta vom avea 3 zile pline de distracţie, concerte live cu cele mai renumite trupe ale hip-hop-ului românesc, after-party-uri târzii, focuri de tabără, concursuri bine organizate de «ursuleţi» cu premiere adecvată, dar şi o zonă FOOD COURT cu cele mai interesante preparate în stil Street Food şi 2 scene. Artişti prezenţi pe scenă mare E30 FEST sunt: El Nino, raku, Alan&Kepa, C.I.A.(Craiova Independent Artists), Dj Dox, Dj Lexi, Biggie & Karie. Prezentatorul evenimentului este Cosmina Păsărin", au anunțat organizatorii.

Pentru mulţi, BMW-ul E30 nu este doar o maşină, este un stil de viaţă. Tocmai pentru aceștia, festivaul se dorește a fi un eveniment pe măsură pasiunii lor.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.